You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve balkon kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belirli standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Dolgu kullanılarak kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu yazgımızda;

Yangın güvenliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin elan mürtefi başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp fikir ahzüitai gestaltlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın Bapsı Elbette Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanların yumuşak bir itmesi ile içeriden hariçya essah açılmaktadır.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden mefultır ve çoklukla modern binalarda kullanılır.

Yangın üzere ivedili durumlarda içeriden yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi Yangın Merdiveni Kapısı düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma handikap olmayan bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının arama şeşna allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanılamar.

Gereç: Yangın bapları çelik, ilenmeşap yahut vesair yangına dayanıklı malzemelerden dokumalabilir. Gereç seçimi yangın kapısının dayanıklılığını etkiler.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Report this wiki page